SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MEMURA EK ZAM MÜJDESİ! Memur maaşına Temmuz'da zam var mı? En düşük memur maaşı ne kadar olacak?

Memur maaşlarına ek zam ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu çalışanları tarafından yakından takip ediliyor. En düşük emekli maaşına zam, asgari ücrete Temmuz ayında zam çalışması derken binlerce kamu çalışanı ise 'Memura zam var mı?' sorusunu yöneltmeye başladı. Memur maaşına ek zam olacak mı, en düşük memur maaşı ne kadar olacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM gelecek mi? Asgari ücret Temmuz zammı olacak mı? Asgari ücret zammı son gelişmeler
  2. DİNİ TAKVİM 🤲🏻 Kurban Bayramı 2024 tarihi! BAYRAM NE ZAMAN? 2024 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak, bayrama ne kadar kaldı?
  3. Gözler saglik.gov.tr'de ▶ 36 Bin Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı (Diyetisyen, Ebe, Hemşire, Tekniker, uzman tabip) başvuru şartları nedir?
  4. ÖGG 109. dönem sınavları ne zaman, kaç dakika sürecek? Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı takvimi...
  5. YARINKİ A 101 Aktüel Ürünler Kataloğu 30 Mayıs 2024 > a101'in kurbanlık fiyatları ne kadar? A101'de bu hafta neler var, kaç para?
  6. MEB GİRİŞ YKS DENEME SINAVI SONUÇLARI sorgulama ekranı: 2024 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta, nereden görüntülenecek?
  7. 29 Mayıs bugün resmi tatil mi? 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü okullar, üniversiteler, bankalar, hastaneler, kargolar ve diğer sektörler resmi tatil mi?
  8. 29 MAYIS BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 29 Mayıs'ta toplu taşıma turnike geçişleri bedava mı? Otobüs, metro, metrobüs, vapur ve marmaray 29 Mayıs'ta ücretsiz mi?
  9. ALES/2 BAŞVURUSU başladı mı? ÖSYM Takvimi: ALES 2 sınavı ne zaman, kaç yıl geçerli?
  10. Bugün ne günü? 29 Mayıs'ın anlam ve önemi nedir? Tarihte bugün ne oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.