SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Mike Tyson ve Jake Paul maçı ne zaman, nerede olacak? Mike Tyson ve Jake Paul boks maçı ertelendi mi?

Mike Tyson ve Jake Paul arasında gerçekleşecek muhteşem boks müsabakası heyecanla bekleniyor. Dünyaca ünlü ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson'ın sağlık sorunları nedeniyle temmuz ayında gerçekleşecek boks maçı ertelenmişti. Ünlü Youtuber Jake Paul, Tyson dövüşü ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. EMEKLİ ZAMMI 2025 TEMMUZ || İlk 6 ayın enflasyon farkı tahmini ne kadar? Ocak - Haziran arası enflasyonla emekli maaşı zam oranı yüzde kaç olur?
  2. Liselere Geçiş Sistemi LGS sınavı sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? LGS tercihleri ne zaman? MEB 2025 LGS sınav takvimi
  3. 99. GAZİ KOŞUSU NE ZAMAN? 99. Gazi Koşusu hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
  4. 24 HAZİRAN BUGÜNKÜ SON DEPREMLER: Adana'da Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son Depremler Listesi
  5. AÖL 3. dönem sınav tarihi || 2025 Açık lise sınavları ne zaman, saat kaçta? AÖL sınav giriş yerleri belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  6. 6 Temmuz'da uygulanacak ✍🏻 ALES sınav giriş yerleri belgesi açıklandı mı? İşte AİS ÖSYM sorgulama ekranı
  7. TV KANAL YAYIN AKIŞI | Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? Kanal D, TRT 1, Star TV, Show TV, ATV, NOW TV, TV8 kanal yayın akışı listesi...
  8. ALTIN FİYATLARI CANLI 24 HAZİRAN 🪙 Çeyrek altın ve gram altın ne kadar? Son dakika anlık altın fiyatları
  9. ADLİ TATİL TARİHLERİ 2025 | Adli tatil ne zaman başlayacak? Adli tatilde hangi davalar görülür?
  10. Benfica - Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta, nerede izlenir? Benfica - Bayern Münih maçı canlı izle bilgisi (Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı?)

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.