SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

HASAN ÇELİK BULUNDU MU SON DAKİKA? Müge Anlı'da aranan Hasan Hüseyin Çelik öldü mü, son durum nedir?

Hasan Hüseyin Çelik, üç aydan fazla bir süredir kayıp olarak aranıyor. Kayıp Hasan Çelik'in kardeşleri ile eşi ve kızının Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılması ile gündeme gelen olayda son durum merak ediliyor. Hasan Çelik olayında yeni gelişmeler yaşanmış ve aracında son görülen kişiler gözaltına alınmıştı. Peki, Hasan Hüseyin Çelik'e ne oldu, bulundu mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. EVLİLİK KREDİSİ HABERLERİ 👰🏻🤵🏻 Evlilik kredisi ne zaman verilecek? Evlilik kredisi ilk ödeme hangi tarihte?
  2. HARİTA ÜZERİNDE SON DEPREMLER 📌 Son dakika deprem haberi: Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler 10 Mayıs 2024 Cuma
  3. KURBAN BAYRAMI hangi tarihlerde kutlanacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman, bayram tatili kaç gün olacak?
  4. Güneş patlaması olunca neler olur? 💥 Güneş fırtınası etkisi ne kadar sürer?
  5. DGS: DİKEY GEÇİŞ SINAVI başvuru ekranı 2024 > DGS başvuru parası ne kadar, kaç TL? DGS başvuruları ne zaman bitiyor?
  6. ON NUMARA SONUÇLARI AÇIKLANDI || 10 Mayıs 2024 Bugüne ait On numara çekiliş sonuçları sorgulama linki: millipiyangoonline.com
  7. ANNELER GÜNÜ kutlaması ne zaman, 12 Mayıs 2024 Pazar mı kutlanacak? 💐 2024 Anneler Günü tarihi hangi gün? İşte Anneler Günü hediyeleri Anneler Günü mesajları
  8. mgm.gov.tr 'den Hava Durumu Bilgisi ⚡ İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu! Hafta sonu 81 ilde hava durumu nasıl olacak?
  9. MEB AÇIKLADI ❗ Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 Bursluluk sınavı sonuçları öğrenme ekranı nereden açılıyor?
  10. 20 MAYIS TATİL Mİ, HANGİ GÜN? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ertesi günü 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi olacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.