5 HAZİRAN BUGÜNKÜ SON DEPREMLER: Çanakkale'de az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? AFAD son depremler listesi
Son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de 3 Haziran'da meydana gelen şiddetli deprem birçok ilde hissedildi. Muğla'da ve İzmir'de hissedilen depremden etkilenenler oldu. AFAD'da yer alan bilgiye göre depremin merkez üssü Akdeniz olarak ölçüldü. Deprem Muğla'nın Marmaris ilçesine 10.43 km uzaklıkta, 67,91 km derinlikte meydana geldi. Ege Denizi'nde 5.8 şiddetindeki depremin ardından bir deprem daha meydana geldi. İşte 5 Haziran son depremler listesi.
|
1
1 / 3Fotoğraf
Az önce deprem nerede oldu? Deprem mi oldu? Ege'de şiddetli hissedilen depremde bir kişi hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre şehir genelinde yerleşim bulunan binalarda yıkım söz konusu değil. İşte son depremler listesi ve depremde son dakika.