SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MUĞLA SON DEPREMLER: Muğla'da deprem mi oldu? Muğla'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi

Muğla’da deprem mi oldu? Deprem verileri Kandilli ve AFAD tarafından listeleniyor. Muğla’da yaşayan vatandaşlar son depremler listesini merak ediyor. Muğla'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesine içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MERKEZ BANKASI TOPLANTI TARİHİ NETLEŞTİ Mİ, NE ZAMAN? 2024 Mayıs'ın Merkez Bankası faiz kararı hangi gün açıklanacak?
  2. 20 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ? 20 MAYIS ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü hastaneler, bankalar, marketler, kargolar, fabrikalar, kamu, özel sektör resmi tatil mi?
  3. Okullar ne zaman kapanıyor, kaç gün kaldı? 2024 Yaz tatili ne zaman başlıyor, kaç ay sürecek? Okullar seneye ne zaman açılacak?
  4. 2024 MAAŞ HABERLERİ 📌 Memur zam oranı 2024 Temmuz ne kadar? Memur zammı hesaplaması yüzde kaç çıktı?
  5. İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI MEB.GOV.TR | 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır? Bursluluk sonucu sorgulama
  6. CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı kılınışı Diyanet: Cuma namazı farz mı?
  7. BUGÜNKÜ SON DAKİKA YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ (17 MAYIS) 📍 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD en son depremler listesi...
  8. 2024 AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİ SON DURUM | Avrasya Tüneli gece/gündüz otomobil, motosiklet tarifesi ne kadar oldu?
  9. KURBAN BAYRAMI HABERLERİ: BU YIL KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN, hangi tarihte? Kurban Bayramı bu ay mı, hangi ayda? 2024 Dini Günler Takvimi
  10. Kirada yüzde 25 zam sınırı bitti mi, devam edecek mi? Yüzde 25 sınırı kaldırılacak mı? Kira artış oranı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.