SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Nerede oy kullanacağım SEÇMEN SORGULAMA? YSK seçmen kaydı e-Devlet sorgulama ekranı! Nerede, hangi sandıkta oy kullanacağım?

31 Mart yerel seçimlerine artık kısa bir süre kaldı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde oy kullanacak olan vatandaşlar hangi sandıkta ve okulda oy kullanacağı sorusuna yanıt aramaya başladı. YSK tarafından belirlenen seçmen kaydı ve oy kullanacağı yere ilişkin bilgiler e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Peki Nerede oy kullanacağım sorgulaması nasıl yapılır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON ADAY BELLİ OLDU! SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları!
  2. EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ MAYIS 2024 | Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı ödeme tarihi ve sorgulama ekranı
  3. ARAÇ SAHİPLERİ DİKKAT! Benzin ve Motorine indirim geliyor! Benzin ve Motorine kaç lira indirim yapılacak? 7 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları!
  4. 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ AÇIKLANDI! | Öğretmen atama kontenjanları kadro ve branş dağılımı 2024 📍 İşte ön başvuruların başlayacağı tarih!
  5. 9. YARGI PAKETİ SON DURUM: ⚖️ 9. Yargı Paketi Meclis'ten geçti mi, ne zaman çıkıyor? Yeni Yargı Paketinde infaz düzenlemesi, genel af var mı?
  6. Gözler egm.gov.tr 'de! 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınavı sonuçları hangi gün belli olur?
  7. YENİ KURBANLIK FİYATLARI 2024 | Yurt içi/Yurt dışı kurban kesim hisse bedeli ne kadar? TDV kurbanlık fiyatları belli oldu!
  8. OKULLARIN KAPANIŞ TARİHİ 2024: 🔔YAZ TATİLİNE KAÇ GÜN KALDI, okullar ne zaman kapanıyor? Karne günü ne zaman?
  9. KURBAN KESİM BEDELİ 2024 DİYANET 💢 Vekaletle yurt içi ve yurt dışı kurban kesim bedeli ne kadar oldu, vekalet nasıl verilir?
  10. ALES/1 SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 | ALES sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ALES/2 ve ALES/3 tarihleri belli oldu!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.