SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA! TÜİK Nisan ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? (TÜFE, ÜFE, TEFE)

Nisan ayı enflasyon rakamları için gözler TÜİK'e çevrildi. Her ayın başında bir önceki aya ait TÜFE, ÜFE verileri açıklanmaya devam ediyor. Maaşlarına enflasyon oranında zam alan emeklilier ve enflasyon farkı tutarında zam alan memurlar enflasyon rakamlarını yakından takip ediyor. Peki Nisan ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Nisan ayı enflasyon beklentisi ne yönde?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. meb.gov.tr BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI | 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılır?
  2. BURSLULUK (İOKBS) SINAV SONUÇLARI MEB SORGULAMA EKRANI 📌 İOKBS Burslululuk sınav sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Gözler MEB'de!
  3. CUMA HUTBESİ DİYANET 17 MAYIS KONUSU! Bu haftaki Cuma hutbesi konu başlığı ve PDF tam metni...
  4. BUGÜN RAFLARDA SATIŞTA! 🔥 BİM 17 Mayıs Cuma aktüel kataloğu raflarda yerini aldı! BİM 17 Mayıs Cuma kataloğunda hangi ürünler var? Çadır, Uyku Tulumu, Termos...
  5. PERSONEL DUYURULARI: saglik.gov.tr 📢 Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 ne zaman? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı, kadro dağılımı nedir, hangi branşa, kaç kişi alınacak?
  6. MERKEZ BANKASI TOPLANTI TARİHİ NETLEŞTİ Mİ, NE ZAMAN? 2024 Mayıs'ın Merkez Bankası faiz kararı hangi gün açıklanacak?
  7. 20 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ? 20 MAYIS ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü hastaneler, bankalar, marketler, kargolar, fabrikalar, kamu, özel sektör resmi tatil mi?
  8. Okullar ne zaman kapanıyor, kaç gün kaldı? 2024 Yaz tatili ne zaman başlıyor, kaç ay sürecek? Okullar seneye ne zaman açılacak?
  9. 2024 MAAŞ HABERLERİ 📌 Memur zam oranı 2024 Temmuz ne kadar? Memur zammı hesaplaması yüzde kaç çıktı?
  10. CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı kılınışı Diyanet: Cuma namazı farz mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.