SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

NOBEL TIP ÖDÜLÜNÜ kimler kazandı? 🏆 Nobel Tıp ödülünü kazanan Katalin Karikó ve Drew Weissman kimdir? Katalin Karikó kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Nobel Tıp ödülünü kazananlar açıklandı. Ödülü alan isimler ve yaşamları ise merak edilen konular arasında bulunuyor. Nobel Tıp Ödülü, Katalin Karikó ve Drew Weissman'a verildi. Peki Nobel Tıp ödülünü kazanan Katalin Karikó ve Drew Weissman kimdir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Aile Destek Ödemesi bitti mi, uzatılacak mı? 2024 Aile Destek Yardımı ne zaman bitiyor?
  2. SON DAKİKA DEPREM 11 Haziran | Son deprem listesi AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem nerede oldu? Türkiye deprem haritası
  3. ÖSYM HABERLERİ: YKS SINAV SONUÇLARI 2024 ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM'den net tarih! (YKS SONUÇLARI HABERLERİ)
  4. POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM sözlü sınav (mülakat) yerleri açıklandı mı, mülakatlar ne zaman?
  5. GÖZLER BU HABERDE! MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI bayram öncesi hesaplara yatacak mı? 📌 SSK, Bağ-Kur Haziran ayı emekli maaşları bayram öncesi ödenir mi, açıklama yapıldı mı?
  6. Kurban kesmek yerine para bağışı yapmak olur mu? Kurban kesmek yerine sadaka verilirse ibadet yerine getirilmiş olur mu?
  7. TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI | SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı (4A, 4B, 4C) maaş zam oranı yüzde kaç olacak? En düşük emekli maaşı kaç liraya yükselecek?
  8. ALES BAŞVURU EKRANI ÖSYM GİRİŞ: ALES/2 ne zaman, ayın kaçında yapılacak? ALES başvuru için son gün ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  9. AREFE GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Bu yıl Kurban Bayramı arefesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? Arefe günü resmi tatil mi?
  10. ATA AÖF akademik takvim 2024: Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman, sınav yerleri açıklandı mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.