SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Nursena Say kimdir, boyu kaç? Miss Turkey birincisi Nursena Say kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Miss Turkey finali geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 20 finalistin olduğu gecede birinci olan ve tacı alan isim ise Nursena Say oldu. Miss Turkey birincisi Nursena'nın yaşamı ile ilgili bilgiler ise merak ediliyor. Peki Nursena Say kimdir ve kaç yaşında? İşte Nursena'nın boyu ve kilosu ile ilgili detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ORMAN GİRİŞ YASAĞI GELEN İLLER 2024: Hangi illerde ormana girişler yasaklandı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman bitecek?
  2. 2024-2025 OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? MEB Yeni Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi: Yeni eğitim yılı birinci ve ikinci dönem ara tatil tarihleri
  3. TCMB (Merkez Bankası) FAİZ KARARI ❗ Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman? TCMB Haziran faiz kararı ne olur?
  4. 9. YARGI PAKETİ SON DURUM 2024 📣 Yeni yargı paketi maddeleri neler, Meclis'e geldi mi? 9. Yargı Paketi içeriği
  5. İOKBS BURSU YATTI MI? Haziran ayı bursluluk parası (PYBS) ne zaman yatacak?
  6. KARNE HEDİYESİ 💥BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI 2024 var mı? Takdir-Teşekkür alana karne hediyesi başvuruları başladı mı?
  7. AÖF YAZ OKULU KAYIT GÜNLERİ 2024 ✍ Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, yaz okulu sınavı ne zaman?
  8. TEDİYE ÖDEMELERİ YAPILIYOR! EK TEDİYE ÖDEMELERİ ne zaman 2024? 2. taksit ilave tediye ödeme tarihleri...
  9. EURO 2024 MAÇ TAKVİMİ ve FİKSTÜRÜ 🏆 Avrupa Futbol Şampiyonası nerede, hangi şehirlerde? EURO 2024 Türkiye maçları ne zaman?
  10. ÖN LİSANS KPSS BAŞVURU ve SINAV TARİHİ ÖSYM 📍 2024 KPSS Ön Lisans sınavı ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.