SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Okulların başlangıç ve bitiş tarihi 2022 - 2023 Eğitim yılı takvimi | Okullar ne zaman açılacak, ilk ara tatil, ikinci ara tatil, 15 tatil ve yaz tatili ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 Eğitim yılının takvimini paylaştı. Milyonlarca öğrenci okullar ne zaman açılacak sorusunu araştırmaya başladı. İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerini ilgilendiren okulların açılış tarihini haberimize ekledik. Peki yeni eğitim öğretim yılında ilk ara tatil, 15 tatil, ikinci ara tatil ve yaz tatili ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR 3. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları!
  2. AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA SAYFASI 2024 | Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak ve nasıl öğrenilir?
  3. MAYIS AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ 2024: Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı ödeme tarihi ve sorgulama ekranı
  4. KURBAN BAYRAMI'NA KAÇ GÜN VAR? 🍬 Kurban Bayramı ne zaman? 2024 Kurban Bayramı tatili 9 gün mü, kaç gün, bayramın 1. günü hangi güne denk geliyor?
  5. KPSS LİSANS 2024 BAŞVURUSU: KPSS lisans başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Lisans KPSS sınavı başvuru ücreti ne kadar, sınavlar hangi tarihlerde yapılacak?
  6. TEMETTÜ TAKVİMİ 2024: Hangi şirket ne kadar temettü ödeyecek?
  7. ÖSYM PAYLAŞTI > DGS BAŞVURU: Dikey Geçiş Sınavı başvuru tarihi ne zaman, hangi gün?✍🏻 DGS başvuru ücreti 2024 ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı hangi ayda, ayın kaçında uygulanacak?
  8. SON DAKİKA KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANDI | Kabine Toplantısı kararları ne oldu? Öğretmenlerin gözü Kabine sonrası açıklamaya çevrildi
  9. KABİNE SONRASI ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ VE ATAMA SAYISI 💥 MEB 2024 Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  10. The King's Man: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de ilk kez!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.