SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Özkan Uğur kimdir, kaç yaşında? Özkan Uğur neden öldü, aslen nereliydi? İşte hayat bilgisi

Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde vefat eden Özkan Uğur'un cenazesi bugün kaldırıldı. Usta sanatçı, 11.00'de AKM'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri ise Özkan Uğur'un hayatına yönelik soruları araştırmaya başladı. Peki Özkan Uğur kimdir, kaç yaşında? Özkan Uğur neden öldü, aslen nereliydi? İşte sesi ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Özkan Uğur'un hayatına dair bilinenler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 15 MAYIS OTOYOL VE KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ ZAMLI FİYATLAR 🌉 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM, Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücretleri ne kadar kaç TL oldu?
  2. iOS 17.5 YENİLİKLERİ 📱 iOS 17.5 ile gelen özellikler neler?
  3. GS-FB DERBİ TARİHİ SÜPER LİG ⚽ Derbi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maç bileti satışa çıktı mı, ne kadar?
  4. 2024 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ 💥 SSK, Bağ-Kur 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi tarihlerde hesaplara yatacak?
  5. AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAV GÜNLERİ MEB✍ 2024 AÖL 3. dönem sınav yerleri belli oldu mu, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  6. 2024 ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  7. FEYZA CİVELEK KİMDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek kaç yaşında, aslen nereli?
  8. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL TARİHİ SAATİ ⚽ ZTK finali ne zaman, nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak?
  9. Polis tayinleri 2024 ne zaman belli olur? EGM polis atamaları...
  10. GRAM ALTIN FİYATI bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 15 Mayıs 2024 Haftanın 3. gününde altın fiyatları kaç para?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.