SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

PERSEİD METEOR YAĞMURU ne zaman yaşanacak? Perseid Meteor yağmuru Türkiye'de görülecek mi, nereden izlenecek?

Perseid meteor yağmuru ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Halk arasında 'yıldız kayması' olarak bilinen ve yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en dikkat çekici olanı Perseid meteor yağmuru. Meteor taşlarının atmosfere giriş hızları saniyede 59 kilometreyi buluyor. Peki, meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta görülecek?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Karneler ne zaman verilecek, okulların kapanmasına kaç gün var? 2. dönem okulların kapanma tarihi, yaz tatili başlangıcı...
  2. ATA AÖF FİNAL SINAVI SORU VE CEVAPLARI 2024 💻 Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bahar dönemi final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. 2 HAZİRAN (YARIN) TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? LGS günü otobüs, metro, vapur, Marmaray bedava mı?
  4. MSÜ 2024 tercih sonucu sorgula: Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  5. Kurban Bayramı ne zaman, hangi güne denk geliyor? 2024 Kurban Bayramı ayın kaçında, kaç gün kaldı?
  6. 2024 EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 💥 KURBAN BAYRAMI 3 BİN TL Emekli bayram ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak?
  7. SINAV HABERLERİ: YKS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? (TYT-AYT-YDT) YKS sınav yeri sorgulama: YKS Üniversite sınavı tarihi
  8. 2024 LGS SINAVI NE ZAMAN YARIN MI (2 Haziran)? Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sınavı kaç oturum? İlk oturum saat kaçta başlayacak?
  9. SURVİVOR ALL STAR'DA BU HAFTA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? Survivor'da 3. ve 4. eleme adayları kim oldu, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor eleme adayları...
  10. MAAŞ HABERLERİ: MAAŞLAR BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI? (Kurban Bayramı)💸 2024 Haziran ayı emekli ve memur aylıkları bayramdan önce erken ödenir mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.