SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

POMEM MÜLAKAT 2024 Polis Akademisi | POMEM SÖZLÜ MÜLAKAT ne zaman? 31. dönem POMEM mülakat tarihi...

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 31. dönem POMEM parkur sınav aşamasına geçilmişti. Adaylar sözlü sınav tarihine yoğunlaştı. 31. dönem POMEM mülakatları ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ters Yüz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Ters Yüz animasyon filmi konusu ve seslendirenler
  2. FENERBAHÇE SK HABERLERİ 🟡🔵 Fenerbahçe seçim sonuçları açıklandı mı, başkanlık seçimi kim kazandı, Fenerbahçe başkanı kim seçildi?
  3. NİKAH KIYDI 👰🏻🤵🏻 Gamze Özçelik kiminle evlendi? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kimdir, kaç yaşında ve nereli?
  4. 2024'e ait AYT SORULARI VE CEVAPLARI açıklandı mı? 2024 AYT soru kitapçığı - cevap anahtarı ÖSYM'nin sayfasında erişime açık mı? YDT sınavı bugün saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek?
  5. SINAV HABERLERİ 🎓 YKS soruları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanır? TYT ve AYT soru kitapçığı, cevap anahtarı sorgulama ekranı! YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. SINAV HABERLERİ 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ YKS: TYT, AYT soruları ve cevapları açıklandı mı? 2024 TYT soru kitapçığı, cevap anahtarı / AYT soru kitapçığı, cevap anahtarı şu an kontrol ediliyor mu?
  7. BAYRAM NE ZAMAN, BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLDU? ⛱ Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 2024 Bu sene Bayram tatili kaç gün kararlaştırıldı, hangi günleri kapsıyor?
  8. Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi güne denk geliyor?
  9. AYT BİTTİ! TYT ve AYT soruları / cevapları açıklandı mı? 2024 Yabancı Dil Testi (YDT) bugün saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? YKS ne zaman değerlendirilecek?
  10. OKUL HABERLERİ 🏫 Üniversite tercihleri ne zaman, YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı? 2024 Üniversite taban puanları, sıralama, kontenjanlar belli oldu mu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.