SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Sağlık Bakanlığı DHY 13 bin 163 hekim atama kurası CANLI İZLE: Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Sağlık Bakanlığı DHY kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Ağustos ayında ön başvuruları alınan 13 bin 163 hekimin yerleştirme sonuçları için kura tarihi heyecanla bekleniyordu. Sağlık Bakanlğı DHY kura çekimi canlı yayını saat kaçta, nasıl ve nereden izlenir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR İLK FİNALİST KİM OLDU? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 kim finalist oldu? İstanbul finaline hangi yarışmacı direkt gidecek?
  2. Ortaokulda ve lisede sınıfta kalma var mı? 2023-2024 Ortaokul 5-6-7-8. sınıfta sınıf tekrarı olur mu?
  3. YKS KAÇ NET KAÇ PUAN? TYT 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85 net yapınca kaç puan alırım? İşte TYT puan hesaplama 2024
  4. YKS GÖZETMEN ÜCRETLERİ 2024: YKS sınav görevlisi/gözetmen ücreti ne kadar oldu? Gözetmen ücretleri ne zaman yatacak, hesaplara yatırıldı mı?
  5. 2024 HAZİRAN AYI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI ERKEN YATAR MI? 📍 SSK, Bağ-Kur Haziran ayı emekli maaşları bayram öncesinde hesaplara yatacak mı?
  6. MİLYONLARCA ÇALIŞAN BEKLİYOR! ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM yapılacak mı? 📌 Asgari ücrete zam olur mu, beklentiler ve açıklamalar ne yönde?
  7. BAŞLADI!💥 3 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYE ÖDEMESİ YATTI MI? SSK-Bağkur-Emekli Sandığı Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme günleri ne zaman? Emekli bayram ikramiye ödemesi sorgula!
  8. BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI VE KONUSU: Bursa Bülbülü filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
  9. VİZONTELE TUUBA KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Vizontele Tuuba filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi nerede ve ne zaman çekildi?
  10. Uncharted: Kayıp Miras konusu ve oyuncu kadrosu: Uncharted: Kayıp Miras filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.