SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞKUR KURA ÇEKİLİŞ tarihi açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR üzerinden 11 bin 317 sürekli işçi alımı başvuruları tamalandı. Başvuruların tamamlanmasının ardından gözler kura ile belirlenecek olan çekilişe çevrildi. Peki Sağlık Bakanlığı İŞKUR sürekli işçi alımı kura çekimi ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KPSS Ortaöğretim başvuru ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? 2024 KPSS lise sınavı ne zaman, şartları nedir?
  2. YAZ TRANSFER SEZONU 2024⚽ Süper Lig birinci transfer dönemi başlangıç ve bitiş tarihleri...
  3. osym.gov.tr ▶ DGS sınav giriş belgesinin yayınlanıp yayınlanmadığı nereden öğrenilir? DGS 2024 sınav tarihi ayın kaçında uygulanacak? Eğitimini lisansa tamamlamak isteyenlerin sınavı...
  4. EMEKLİ HABERLERİ 👵🏻👴🏻 Emekliye kargo indirimi ne kadar, şartlar nedir? 2024 Emeklilere kargo / kurye indirim kampanyası nerede geçerli?
  5. YENİ 📌 Adalet Bakanlığı CTE personel alımı ne zaman, şartları nedir? Adalet Bakanlığı CTE 50 idare memuru öğrencisi başvurusu nasıl yapılır?
  6. SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 🟡 Bugün gram altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları bugün düşer mi, yükselir mi? İşte çeyrek, yarım, tam altındaki son durum
  7. Bayramlık hava durumu 🔊 İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin bayramdaki hava durumu dereceleri
  8. a101 13 Haziran Aldın Aldın Kataloğu 🛒 A101 Aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var, kaç paraya satışta?
  9. 2024-2025 OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? MEB Yeni Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi: Birinci ve ikinci dönem ara tatil tarihleri
  10. AÖF YAZ OKULU KAYIT Tarihi 2024 ✍ Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, yaz okulu sınavı ne zaman?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.