SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SAKARYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM 2024 - (Yerel Seçim Aday Listesi) Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Sakarya Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SGK 344 PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI! SGK 344 sözleşmeli personel alımı hangi meslek gruplarından yapılacak, şartlar neler?
  2. Evde bakım maaşı bu ay erken yatacak mı? 2024 Haziran Evde bakım maaşı bayramdan önce yatar mı?
  3. 2024 TEMMUZ ASGARİ ÜCRET ARA ZAMMI SON DURUM: Yeni asgari ücret ne kadar, asgari ücrete ek zam gelecek mi? Net/Brüt asgari ücret 2024
  4. CANLI TAKİP | KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI: 5 Haziran altın fiyatları ne kadar, kaç tl? Gram altın fiyatları
  5. 5 HAZİRAN AFAD/KANDİLLİ SON DEPREMLER: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  6. Bu sene okullar Haziran'ın kaçında kapanacak? 2024 Yaz tatili başlangıcı hangi gün? Seneye okullar ne zaman açılacak?
  7. MAAŞ HABERLERİ 💸 Haziran 2024'ün maaşları erken yatar mı? Emekli maaşları, Memur maaşları bu ay erkenden hesaba geçer mi?
  8. EKPSS Branş Bazında Sıralamalar! 2024 EKPSS sıralamasına nereden bakılır?
  9. GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (5 HAZİRAN) LPG'ye indirim geldi mi? Motorin ve Benzine zam ya da indirim olacak mı?
  10. EURO 2024 NE ZAMAN? Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye hangi grupta yer alıyor, ilk maç hangi tarihte oynanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.