SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Şampiyonlar Ligi finali oynandı! İşte UEFA Şampiyonlar Ligi final maç sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final mücadeleleri son buldu. Yarı finali galibiyetle atlatarak finale ismini yazdıran ilk takım İnter olmuştu. Final öncesi son karşılaşma ise Manchester City - Real Madrid arasında gerçekleşti ve galip ayrılan takım, ikinci finalist belli oldu! Peki, 2023 Şampiyonlar Ligi final maç sonucu nedir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024-2025 OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? MEB Yeni Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi: Yeni eğitim yılı birinci ve ikinci dönem ara tatil tarihleri, karne günü...
  2. AREFE GÜNÜ BORSA açık mı, borsa arefe günü kaçta kapanıyor? Borsa bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılacak?
  3. AREFE GÜNÜ ECZANELER açık mı, kapalı mı? 2024 arefe günü eczaneler yarım gün mü, saat kaça kadar açık? Kurban Bayramı ve arefe günü eczane çalışma saatleri
  4. BELGE ALANA KARNE HEDİYESİ 💥 BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI 2024 var mı, ne kadar olacak? Takdir-Teşekkür alana para veriliyor mu?
  5. MÜGE ANLI SEZON FİNALİ 💢 Müge Anlı ne zaman sezon finali yapıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert 2024 sezon finali tarihi...
  6. TEDİYE ÖDEMELERİ YAPILIYOR! EK TEDİYE ÖDEMELERİ ne zaman 2024? 2. taksit ilave tediye ödeme tarihleri...
  7. SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 300 PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI | Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı sonuçları ve sınav yerleri ne zaman açıklanacak?
  8. AİLE DESTEK ÖDEMESİ SON DURUM 💢 Bu yıl Aile Destek Ödemesi bitti mi, uzatıldı mı? 2024 Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman bitiyor?
  9. 13 HAZİRAN DEPREM SON DAKİKA DEPREMLER KANDİLLİ/AFAD: En son depremler nerede, kaç şiddetinde oldu? Çanakkale'de deprem mi oldu? (Deprem Haberleri)
  10. İOKBS BURSU YATTI MI? Haziran ayı bursluluk parası (PYBS) ne zaman yatacak? Burs ödeme tarihi...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.