SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Genel averaj mı, ikili averaj mı? 2023 Süper Lig genel averaj mı, ikili averaj kalktı mı?

Süper Lig puan durumuna göre şampiyonluk için genel averaj mı, ikili averaj mı geçerli oluyor, spor severler tarafından merakla araştırılıyor. 2022-2023 Spor Toto Süper Lig sezonununda Galatasaray 79 puanla liderliği korurken, Fenerbahçe ise 74 puanla sarı kırmızılı takımı takip ediyor. Şampiyonluk için geri sayım sürerken ''Süper Lig ikili averaj mı, genel averaj mı?'' sorusu öne çıkıyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. HALKA ARZ TARİHLERİ: Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler...
  2. YAZ TATİLİNE KAÇ GÜN KALDI, okullar ne zaman kapanıyor 2024? Karneler hangi gün veriliyor? Okul kapanış tarihi
  3. KURBAN BAYRAMI'NA KAÇ GÜN VAR? 2024 Kurban Bayramı tatili kaç gün, bayramın 1. günü hangi güne denk geliyor?
  4. ORTAK SINAV TARİHLERİ: 2. DÖNEM ORTAK SINAV 2024! MEB 2. dönem 2. yazılı sınavlar ne zaman?
  5. AÖF sınav giriş belgesi 2024 e Devlet'te ve öğrenci sayfasında yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak? AÖF Bahar Dönemi sınav tarihleri ne zaman?
  6. ATA AÖF final tarihleri 2024: ATA AÖF sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak?
  7. ANLAM YÜKLÜ HIDIRELLEZ GÜNÜ MESAJLARI 2024 | 💌 Hıdırellez Bayramı mesajları için en yeni, en farklı, uzun-kısa mesaj seçenekleri! 5-6 Mayıs Hıdırellez Günü mesajları
  8. 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI SON DAKİKA | Öğretmen atama takvimi açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? MEB kadro ve branş dağılımı bugün açıklanır mı?
  9. KOTON HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI! Koton halka arz kaç lot verdi, Borsa'da ne zaman işlem görecek?
  10. MEMUR MAAŞI ZAM HABERLERİ 👔💸 Memur zam oranı 2024 Temmuz kaç oldu? Memur maaşı zammı için 4 aylık enflasyon farkı yüzdesi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.