SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Şarkıcı Seçil Çiftçi kimdir, kaç yaşında? Seçil Çiftçi olayı nedir?

Seçil Çiftçi kimdir, sevgilisini öldürüp ormana mı gömdü soruları merak konusu olmaya devam ediyor. Defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürüp babasının yardımı ile ormana gömen Seçil Çiftçi polisin yaptığı incelemelerin ardından gözaltına alındı. Peki Seçil Çiftçi kimdir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Müge Anlı sezon finali yaptı mı, bayramda yok mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert sezon finali ne zaman?
  2. BAYRAMIN 3. ve 4. GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bayramda toplu taşıma kaç gün bedava? İşte toplu taşıma hakkında merak edilenler
  3. A MİLLİ TAKIM GÜRCİSTAN KARŞISINDA! 📢 Gürcistan-Türkiye Avrupa Şampiyonası maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Milli maç şifresiz mi?
  4. BAYRAMDA MARKETLER AÇIK MI? Bayram süresince marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? BİM-A101-ŞOK bayramIN 3. ve 4. günü açık mı?
  5. Efor Çay halka arz tarihleri! Efor Çay Sanayi halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot veriyor? Efor Çay hangi bankalarda var?
  6. ALTIN FİYATLARI BUGÜN GÜNCEL 18 Haziran: Altın ne kadar, kaç TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın alış ve satış fiyatı
  7. KARGOLAR BAYRAMDAN SONRA AÇILACAK MI? PTT ne zaman açılacak? Kargo firmaları ve PTT Kargo çalışma saatleri
  8. Seğmen Kardeşler Gıda halka arz fiyatı ve tarihi: Seğmen Kardeşler Gıda halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
  9. DGS SINAV YERİ osym.gov.tr 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ DGS ne zaman, saat kaçta? 2024 DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır, DGS sonuçları ne zaman açıklanır?
  10. ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURU ve SINAV TARİHİ 2024 / KPSS takvimi: KPSS sınavları ne zaman? KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.