SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Son Depremler Kandilli Rasathanesi: Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Son dakika depremler listesi. Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri listelemeye devam ediyor. Vatandaşlar bulundukları bölgede deprem olup olmadığını son depremler listesinde görüntüleyebiliyor. İşte 20 Ağustos son depremler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YARINKİ A 101 Aktüel Ürünler Kataloğu 30 Mayıs 2024 > a101'in kurbanlık fiyatları ne kadar? A101'de bu hafta neler var, kaç para?
  2. MEB GİRİŞ YKS DENEME SINAVI SONUÇLARI sorgulama ekranı: 2024 YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta, nereden görüntülenecek?
  3. 29 Mayıs bugün resmi tatil mi? 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü okullar, üniversiteler, bankalar, hastaneler, kargolar ve diğer sektörler resmi tatil mi?
  4. 29 MAYIS BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 29 Mayıs'ta toplu taşıma turnike geçişleri bedava mı? Otobüs, metro, metrobüs, vapur ve marmaray 29 Mayıs'ta ücretsiz mi?
  5. ALES/2 BAŞVURUSU başladı mı? ÖSYM Takvimi: ALES 2 sınavı ne zaman, kaç yıl geçerli?
  6. Bugün ne günü? 29 Mayıs'ın anlam ve önemi nedir? Tarihte bugün ne oldu?
  7. OLİMPİYAT OYUNLARI ne zaman başlıyor?🥉🥈🥇 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları'na kaç ülke katılıyor? 33. Yaz Olimpiyatları takvimi...
  8. SÜPER LİG 2024-2025 SEZON BAŞLANGICI ⚽ Yeni sezon Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
  9. FENERBAHÇE'DE BAŞKANLIK SEÇİMİ 🟡🔵Fenerbahçe başkan seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe kongre ve başkanlık seçimi tarihi! FB başkan adayları...
  10. 31 MAYIS CUMA BİM AKTÜEL KATALOĞU 📌 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? 3 Kapaklı Metal Ayakkabı Dolabı, Ütü Masası, Islak-Kuru Şarjlı Süpürge

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.