SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel)📌 AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler canlı takip ekranı! Deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır?

Son depremler listesi gündemde yakından takip edilen konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, en son olan depremleri paylaşıyorlar. Peki az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi 17 Aralık son depremler listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. YARGITAY BAŞKANI ÖMER KERKEZ BİYOGRAFİSİ: Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kaç yaşında, nereli?
  2. iOS 17.5 YENİLİKLERİ 📱 iOS 17.5 ile gelen özellikler neler?
  3. ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI KURA SONUCU NİHAİ LİSTE 2024 💻ÇAYKUR 1072 işçi alımı kura çekimi sonuçları TIKLA SORGULA!
  4. YKS'YE KAÇ GÜN VAR? 💥 Üniversite sınavı (YKS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sınav yerleri ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2024 YKS (TYT - AYT - YDT) tarihi...
  5. SERVİSLER KALKTI MI, Memur için servisler kalkıyor mu? Kamuda Tasarruf Paketi: Kamuda servisler kalkacak mı?
  6. GS-FB DERBİ TARİHİ SÜPER LİG ⚽ Derbi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maç bileti satışa çıktı mı?
  7. AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAV GÜNLERİ ✍ 2024 AÖL 3. dönem sınav yerleri belli oldu mu, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  8. GÖZLER EGM'DE! ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  9. 2024-2025 TRANSFER ve TESCİL DÖNEMİ TFF ⚽1. transfer dönemi ne zaman başlıyor, bitiyor? Yaz transfer sezonu başlangıç ve bitiş tarihleri
  10. YALAN DİZİSİ ne zaman, hangi gün başlıyor? Yalan dizi oyuncuları ve konusu! Yalan oyuncu kadrosu...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.