SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

11 OCAK SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi takip ekranı...

Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesinde en son olan depremlerin detayları yer alıyor. Peki az önce deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? İşte 11 Ocak AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SINAV HABERLERİ ✍🏻 KPSS ÖN LİSANS, ORTAÖĞRETİM, DHBT başvuruları ne zaman? 2024 KPSS başvuru ücreti ne kadar, sınav tarihleri ne zaman? İşte ÖSYM takvimi
  2. GELİNİM MUTFAKTA GÜNLÜK ÖZET 📺 Gelinim Mutfakta ıspanaklı ütü böreği puan durumu 👰🏻📺 16 Mayıs 2024 Perşembe günü hangi gelin çeyrek altını kazandı?
  3. YAZ TATİLİ 2024 başlangıç tarihi ne zaman, toplam kaç gün sürecek? 👦🏻👧🏻 2024 Senesinde okullar ne zaman kapanacak, hangi gün son ders zili çalacak?
  4. 2024 BURSLULUK SINAV SONUÇ MEB SORGULAMA EKRANI 📍 İOKBS Bursluluk sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Gözler MEB'de!
  5. saglik.gov.tr 📢 Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 ne zaman? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı, kadro dağılımı nedir, hangi branşa, kaç kişi alınacak?
  6. tcmb.gov.tr 📍 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, ayın kaçında? 2024 Mayıs TCMB faiz kararı toplantısı hangi gün, saat kaçta?
  7. HASTANE RANDEVUSUNA NASIL ONAY VERİLİR? Hastane randevusu nasıl geri çekilir? İşte MHRS randevu onayı ve iptal şekli
  8. TRT SPOR YILDIZ FREKANS BİLGİLERİ 2024 📺 TRT Spor Yıldız kaçıncı kanalda? İşte platformlara göre kanal sayıları...
  9. 17 MAYIS BİM AKTÜEL KATALOĞU SATIŞA ÇIKIYOR! BİM Market'de bu hafta Cuma günü hangi ürünler satışa çıkacak? Seramik Portatif Ocak, 6 Kanatlı Rüzgarlık, Yemek Termosu, Katlanabilir kamp Ocak...
  10. 2024 AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİ ZAMMI | Avrasya Tüneli gece/gündüz otomobil, motosiklet tarifesi ne kadar oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.