SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK (İOKBS) sonuçları açıklandı! MEB İOKBS Bursluluk sınav sonuç sorgulama ekranı...

İOKBS Bursululuk sınavı sonuçları açıklandı! 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı sınav 21 Nisan tarihinde gerçekleştirilmişti. Sınavın üzerinden geçen zaman diliminin ardından Veliler ve öğrenciler sonuçlar için bekleyişe başlamıştı. Merak içerisinde beklenen Bursluluk (İOKBS) sonuçları MEB üzerinden az önce erişime açıldı. Peki Bursluluk sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BAYRAM NAMAZI SAATİ KAÇTA? 2024 Kurban Bayramı namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl il bayram namazı saati İstanbul Ankara İzmir
  2. KURBAN BAYRAMI MESAJLARI 2024 | Kurban Bayramı için en güzel, yeni, dualı, kurumsal bayram tebrik mesajı (Bayram mesajları/sözleri)
  3. BABALAR GÜNÜ HEDİYE FİKİRLERİ 2024: Babalar Günü hediyesi ne alınır? Babalar Günü için en güzel hediye seçenekleri
  4. KURBAN BAYRAMI AREFE GÜNÜ MESAJLARI 2024: En güzel, dualı, farklı, yeni, arefe günü mesajları/sözleri
  5. Bayram tatili ne zaman başlıyor, yarın mı başlayacak? Bayram tatili ne zaman bitiyor? 2024 Bayram tatili kaç gün, bayram tatili gün sayısı ne kadar?
  6. Arefe Günü yarın tatil mi, yarım gün mü? 15 Haziran Cumartesi yarın Kurban Bayramı arefe günü özel sektöre resmi tatil mi?
  7. BİYOGRAFİ 📌 Yusuf Kavaklı kimdir, neden öldü? Yusuf Kavaklı kaç yaşında, nereliydi?
  8. BAYRAM NAMAZI DUALARI 📌 Bayram namazında hangi dualar okunur? İşte Bayram namazında okunan dualar
  9. Ulaşım haberi 🚝 Marmaray bayramda ücretsiz mi? Arefe günü ve bayramda marmaray bedava mı? 15-16-17-18-19 Haziran'da marmaray ücretsiz mi?
  10. BABALAR GÜNÜ MESAJLARI/SÖZLERİ: 2024 Babalar Günü için en güzel, yeni, farklı, sevgi dolu Babalar Günü mesajları

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.