SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AÇIKLANDI! SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT YERLERİ MEB tarafından açıklandı! SONUÇ SORGULAMA: ilkatama.meb.gov.tr

Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu. 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin kadro ve branş dağılımının ardından MEB tarafından ön başvuru ve sözlü mülakat yeri tercihleri alınmıştı. Başvuruda bulunan binlerce öğretmen adayının beklediği 'Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı!' duyurusu geldi. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav yerleri nereden ve nasıl sorgulanır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR, en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Emekli promosyonları artar mı?
  2. YENİ MAAŞ HABERLERİ 💸 MEMUR MAAŞI - AYLIĞI zam oranı ne kadar? 👔 4 Aylık Fark: Memur zammı % kaç? İşte yılın 2. yarısındaki memur maaşı zam oranı hesabı
  3. AFAD DEPREM | Son Depremler Listesi: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  4. 2024 TAKVİM 📍 18 Mayıs tatil mi, öğleden sonra tatil mi? 18 Mayıs 2024 İş yerleri (özel sektör) resmi tatil mi, yarım gün mü?
  5. ALIŞVERİŞ GÜNÜ YARIN >> A 101 AKTÜEL KATALOĞU SATIŞA ÇIKIYOR || a101 Aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var, kaç para? İşte Sayfalarca A101 aktüel ürünler kataloğu
  6. AÖL 3. DÖNEM 💥 AÖL kayıt yenileme ücreti ne kadar, son gün ne zaman? Açık Lise 3. dönem sınavı ne zaman?
  7. FED FAİZ KARARI TOPLANTI TARİHİ 2024: FED toplantısı ne zaman, Mayıs ayı FED faiz kararı ayın kaçında açıklanacak?
  8. ÖZEL GÜN ⚽ Dünya Futbol Günü ne zaman? 2024 Dünya Futbol Günü hangi gün, ayın kaçında?
  9. Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımında son durum 2024: Sağlık Bakanlığı sağlık çalışanı alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
  10. Öğretmen atamaları 2024 ne zaman? Öğretmen ataması branş dağılımı, atama sayıları (kontenjan) kaç? Öğretmen atama başvuru ve mülakat (sınav) hangi tarihte?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.