SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 2024 ÖDEME TARİHLERİ | 3 bin TL bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Gün gün SSK, Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...

Ramazan Bayramı için artık kısa bir süre kaldı. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ödenen bayram ikramiyesi bu yıl yapılan zam sonrasında 3 bin TL'ye yükseltildi. Ramazan Bayramına sayılı günler kala milyonlarca emekli 3 bin TL bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağı sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. İşte SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İLK DÜELLODA ELENDİ! SURVİVOR KİM ELENDİ, kim gitti son dakika? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'da Batuhan mı, Furkan mı, Sercan mı, Yunus Emre mi elendi?
  2. 9. YARGI PAKETİ SON DURUM | ⚖️ 9. Yargı Paketi Meclis'ten geçti mi, ne zaman çıkıyor? Yeni Yargı Paketinde infaz düzenlemesi, genel af var mı?
  3. ZİLKADE AYI NE ZAMAN BAŞLIYOR 2024? Zilkade nedir, Zilkade ayı faziletleri neler, hangi gün başlıyor?
  4. MEMUR ZAMMI 2024 TEMMUZ HESAPLAMASI: ZAM ORANI YÜZDE KAÇ? 4 Aylık enflasyon farkına göre memur maaşı yüzde kaç zamlandı? İşte 2024 Temmuz memur maaşı zam oranı hesaplaması
  5. BU YILKİ KURBAN BAYRAMI AYIN KAÇI, BAYRAMA KAÇ GÜN VAR? 🍬 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün, bayramın 1. günü hangi güne denk geliyor?
  6. YAKLAŞIYOR ✅ DGS BAŞVURU EKRANI 2024 açıldı mı? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM'den DGS başvuru ve sınav tarihleri
  7. AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA SAYFASI 2024: Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?
  8. TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak, kaç lot veriri? Koç Metalurji Borsa kodu ve hisse fiyatı ne kadar?
  9. ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınavı sonuçları hangi gün belli olur? ÖGG sınav takvimi 2024!
  10. SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında, evli mi? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.