SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU kim kazandı? 11 Mayıs 2024 Survivor All Star 3. ve 4. eleme adayları kimler?

Survivor All Star'da Haftanın son dokunulmazlık oyununda takımlar kıran kırana bir rekabet gerçekleştirdi. Dokunulmazlık oyunu eleme adayları merak konusu oldu? Peki, bu zorlu dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve haftanın üçüncü ile dördüncü eleme adayları kimler oldu? İşte 11 Mayıs Cumartesi günü Survivor All Star'da yaşanan önemli gelişmeler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU 2024 | MSB 25 bin uzman erbaş alımı başvuruları ne zaman, başvuru şartları neler?
  2. SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu ve sembolü kim kazandı? Eleme potası şekilleniyor!
  3. E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? Bu dönem e-Okul ne zaman, hangi gün kapanacak? MEB 2. dönem not ve devamsızlık girişi hangi tarihte bitecek? e-Okul VBS giriş ekranı
  4. HAVA DURUMU SON DAKİKA: Sıcak havalar ne zaman bitecek? Bunaltan sıcaklar ne zaman bitecek? Meteoroloji’den müjdeli haberi duyurdu: O güne kadar dikkat!
  5. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ açıklandı mı? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihlerde banka hesaplarına yatacak?
  6. BAYRAM TATİLİ BELLİ OLDU MU, KAÇ GÜN? Kabine Toplantısı bitti mi? Bayram tatili kaç gün oldu, 9 gün oldu mu?
  7. 2024 TEMMUZ ZAMLI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞI TABLOSU 💥 5 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? Polis, Öğretmen, Hemşire, Araştırma Görevlisi zamlı maaş tablosu...
  8. SURVİVOR OGEDAY KİMDİR? Survivor All Star 2024 Ogeday Girişken nereli, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'a kaç kez katıldı?
  9. ÖLMEK İÇİN BİR GÜN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI | Ölmek İçin Bir Gün (A Day To Die) filminin oyuncuları kim, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
  10. KUTSAL DAMACANA 4 KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Kutsal Damacana 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kutsal Damacana 4 ne zaman çekildi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.