SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

THY EMLAK KONUT KURA çekiliş tarihleri açıklandı mı? Emlak Konut THY yüzde kaçı peşin, kaç ara ödeme var?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesinde inşa edilecek 3+1, 2+1, ve 1+1 konutlar için başvurular Haziran ayı başında sona ermişti. Başvurularını tamamlayan ve merak içerisinde kuraların çekileceği tarihi merak eden vatandaşlar THY Emlak Konut kura çekilişi ne zaman çekilecek, hak sahibi olanlar hangi tarihte belirlenecek sorusuna yanıt arıyor. İşte ödeme planı ve peşinat ücretleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DÜELLO! Survivor kim elendi, kim gitti son dakika? Survivor All Star 2024 son düelloda adaya veda eden yarışmacı kim oldu?
  2. YKS GÖZETMEN ÜCRETLERİ 2024 | YKS sınav görevlisi/gözetmen ücreti ne kadar oldu? Gözetmen ücretleri ne zaman yatacak, hesaplara yatırıldı mı?
  3. YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 ÖSYM AİS TYT - AYT - YDT sınav sonucu sorgulama ekranı
  4. SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden ne iş yapıyor, nereli ve evli mi?
  5. YKS KAÇ NET KAÇ PUAN? TYT 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85 net yapınca kaç puan alırım? İşte TYT puan hesaplama 2024
  6. LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 2024 Lise LGS sınav sonuçları açıklandı mı? MEB sınav sonuçları sorgulama!
  7. SON DEPREMLER SAYFASI >> En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? 10 Haziran son dakika son depremler listesi AFAD - Kandilli Rasathanesi
  8. EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ SON DAKİKA: 💥SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı (4A, 4B, 4C) gün gün bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
  9. FENERBAHÇE SK HABERLERİ 🟡🔵 Fenerbahçe seçim sonuçları açıklandı mı, başkanlık seçimi kim kazandı, Fenerbahçe başkanı kim seçildi?
  10. 2024'e ait AYT SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI! 2024 AYT soru kitapçığı - cevap anahtarı ÖSYM'nin sayfasında erişime açık mı? YDT sınavı bugün saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.