SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

THY KABİN MEMURU SONUÇLARI açıklandı mı? THY Kadın Kabin Memuru başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY), kabin memuru olmak isteyen kadın adaylar için başvuruları aldı. Başvuruda bulunan adaylar ise bugünlerde THY kabin memuru başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak öğrenmek istiyor. Peki konuya ilişkin duyuruyu ve ya tarihi Türk Hava Yolları paylaştı mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. EVLİLİK HABERİ 👰🏻🤵🏻 Gamze Özçelik evlendi mi, kiminle evlendi? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kimdir, kaç yaşında ve nereli?
  2. 10.15'te başlayan YKS KAÇTA BİTİYOR? Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) soru kitapçığı, cevap anahtarı bugün paylaşılır mı? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. BAYRAM NE ZAMAN, BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN OLDU? ⛱ Kurban Bayramı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 2024 Bu sene Bayram tatili kaç gün kararlaştırıldı, hangi günleri kapsıyor?
  4. EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ SON DAKİKA 💥SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı (4A, 4B, 4C) gün gün bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...
  5. SON DEPREMLER SAYFASI >> En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? 9 Haziran son dakika son depremler listesi AFAD - Kandilli Rasathanesi
  6. YKS: AYT - YDT sınav süresi kaç dk, ne zaman bitecek? YKS'deki TYT - AYT - YDT soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak, sonuçlar hangi tarihte belli olur?
  7. Bugün toplu taşıma ücretsiz mi, kimlere ücretsiz? YKS sınav günü toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? 8-9 Haziran toplu taşıma kararı
  8. Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? 2024 Karne günü ne zaman? Karneler ne zaman verilecek, okullar ne zaman kapanacak?
  9. AYT bugün saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 2024 AYT sınavı kaç saat, kaç dk sürecek?
  10. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star kolye kazanan isim kim oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.