SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

TOKİ SOSYAL KONUT HABERLERİ! TOKİ İSTANBUL kura tarihleri belli oldu: Tuzla, Çatalca, Silivri, Başakşehir kura çekiliş tarihleri

TOKİ İstanbul kura çekimi için son dakika açıklaması... Deprem felaketi nedeniyle ara verilen 2023 İlk Evim TOKİ kuralarında çekiliş takvimi güncellendi. İzmir ve Tekirdağ TOKİ kuraları bugün sona eriyor. İstanbul için de Bakan Kurum'dan açıklama geldi. İstanbul TOKİ kura tarihleri belli oldu. Peki, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman yapılacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR NEFİSE BİYOGRAFİSİ | Survivor Nefise kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Nefise Karatay kaç yaşında, İnstagram hesabı ne?
  2. SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU? 🏝️ Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları
  3. Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, başkan adayları kimler oldu? Aziz Yıldırım aday oldu!
  4. Üçlü Pürüz filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?
  5. BİR BABA HİNDU KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Bir Baba Hindu filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kim?
  6. MAYMUNLAR CEHENNEMİ: SAVAŞ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Maymunlar Cehennemi: Savaş filmi konusu nedir, oyuncuları, yönetmeni kim, kaç yılında çekildi, serinin kaçıncı filmi?
  7. BİM 14 MAYIS KATALOĞU SATIŞA ÇIKTI! 📌 BİM 17 Mayıs Cuma aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var? Çadır, Uyku Tulumu, Kamp Sandalyesi, Kafa Lambası...
  8. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI TARİHİ ⚽ ZTK finali ne zaman, nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak?
  9. Bahar dizisi Dora kimdir? Dora'yı oynayan Yasemin Kay Allen kaç yaşında, nereli? Yasemin Allen dizileri...
  10. YALAN DİZİSİ ne zaman, hangi gün başlıyor? Yalan dizi oyuncuları ve konusu! Yalan oyuncu kadrosu...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.