SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

TOKİ Kura Sonuçları Sorgulama: TOKİ arsa/konut kura çekimi ne zaman, takvimi belli oldu mu?

TOKİ kura çekimi başladı! Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle kuralar ertelenmişti. Bakan Murat Kurum, TOKİ arsa ve konut kura tarihlerini duyurdu. Ankara arsa kurası sonrası il il konut kuraları tarihi belli oldu! Peki, 2023 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek, sonuçlar nasıl öğrenilir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İBB DUYURDU 🎉 Bu seneki 19 Mayıs etkinlikleri nerede, saat kaçta? İstanbul'da 19 Mayıs etkinlikleri, konserleri, gösterileri kutlama programı 2024
  2. 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 2024 Resmi tatiller listesinde var mı?
  3. 2024'ün İOKBS Bursluluk sınavı puanları nasıl hesaplanır, 2024 İOKBS taban puanları kaç? Bu seneki İOKBS Bursluluk sınavı burs ücreti ne kadar, burs ödemeleri ne zaman, hangi ay başlayacak?
  4. TATİL HABERİ >> 19 Mayıs bu hafta dershaneler tatil mi? 19 Mayıs bu hafta sonu kurslar (müzik, tiyatro, dil, spor vs) resmi tatil mi? İşte 19 Mayıs 2024 Pazar günü hakkında bilinmesi gerekenler
  5. 18 Mayıs müzeler ücretsiz mi? Müzeler Haftası 2024 ne zaman başlıyor, hangi gün bitiyor? 📍 Müzeler haftasında müzeler saat kaça kadar açık olacak?
  6. SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ (17 MAYIS) 📍 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD en son depremler listesi...
  7. HASTANE RANDEVU SAYFASI onay - iptal seçenekleri 2024 >> MHRS'den hastane randevusu nasıl onaylanıyor, nasıl iptal oluyor?
  8. Çiftçi kredisinde limit ne kadar? 👩🏻‍🌾👨🏻‍🌾 2024 Çiftçiye kredi desteği kaç paraya yükseldi?
  9. FİLENİN SULTANLARI MAÇ TAKVİMİ 2024 📍 Türkiye İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Filenin Sultanları İtalya karşısında!
  10. BİM 17 MAYIS AKTÜEL KATALOĞU RAFLARDA SATIŞTA 💥 BİM'de bu hafta Cuma kamp tutkunlarına özel onlarca ürün seçeneği yer alıyor! Solar Panelli Güç Kaynağı, Kafa Lambası, Paslanmaz Çelik Yemek Seti...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.