SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Trafik durumu şu an nasıl? İstanbul trafik yoğun mu, ne zaman açılır? Anlık İBB trafik durumu/yoğunluğu canlı takip linki

İstanbul'da iş çıkış saatleri trafik yoğunlaşıyor. Vatandaşlar akşam üzeri internet üzerinden trafik durumu araştırmaya başlıyor. Peki şu an trafik durumu nasıl? İşte Anlık İBB trafik durumu canlı takip linki...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR ŞAMPİYONU 2024: SURVİVOR ŞAMPİYON KİM OLDU? Survivor All star 2024 finalini kim kazanacak, hangi yarışmacı birinci oldu? Ogeday, Batuhan, Seda, Nefise hangisi şampiyon oldu?
  2. SURVİVOR SEDA KİMDİR, ŞAMPİYON MU OLDU? Survivor All Star 2024 Seda Ocak kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?
  3. SURVİVOR NEFİSE KİMDİR, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 finalisti Nefise Karatay kaç yaşında, İnstagram hesabı ne ve şampiyon oldu mu?
  4. SURVİVOR OGEDAY KİMDİR? Survivor All Star 2024 finalisti Ogeday Girişken nereli ve kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'a kaç kez katıldı?
  5. BAYRAM ÜCRETSİZ OTOYOLLAR VE KÖPRÜLER 2024 | Kurban Bayramı'nda köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi yollar ücretsiz?
  6. AREFE VE BAYRAMDA NOTERLER AÇIK MI? 15-19 Haziran arefe günü ve bayramda noter açık mı kapalı mı olacak? Bayram tatilinde noterler çalışıyor mu, ne zaman açılır?
  7. ÖLÜMSÜZ FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Ölümsüz (Boss Level) filmi konusu nedir, oyuncuları kim? 
  8. RECEP İVEDİK 6 OYUNCULARI VE KONUSU: Recep İvedik 6 oyuncuları kim, konusu nedir ve nerede çekildi?
  9. AY'IN DÜŞÜŞÜ OYUNCULARI VE KONUSU: Ay'ın Düşüşü oyuncuları kim? Ayın Düşüşü (Moonfall) filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
  10. KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti yıkanır mı, nasıl dinlendirilir? Kurban eti saklamanın püf noktaları!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.