SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SON TABLO UEFA ÜLKELER SIRALAMASI GÜNCEL 2023-2024 📍 Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? Şampiyonlar Ligi detayı...

UEFA ülke puanı sıralamasında çok kritik bir haftaya girdik. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, sahasında Kopenhag karşısında 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. UEFA Konferans Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş ise gruplarında ilk maçlarına çıktı. Alınacak her galibiyet, her puan UEFA ülkeler sıralamasındaki yerimizi korumamız ve puanımızı yükseltmemiz açısından büyük önem arz ediyor. İşte UEFA ülke puanı sıralaması güncel liste...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ 💥 SSK, Bağ-Kur 3 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi tarihlerde hesaplara yatacak?
  2. AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAV GÜNLERİ MEB✍ 2024 AÖL 3. dönem sınav yerleri belli oldu mu, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  3. 2024 ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  4. FEYZA CİVELEK KİMDİR? Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek kaç yaşında, aslen nereli?
  5. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL TARİHİ SAATİ ⚽ ZTK finali ne zaman, nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak?
  6. Polis tayinleri 2024 ne zaman belli olur? EGM polis atamaları...
  7. GRAM ALTIN FİYATI bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 15 Mayıs 2024 Haftanın 3. gününde altın fiyatları kaç para?
  8. SINAV HABERLERİ 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 YKS: Yükseköğretim Kurumları Sınavı giriş yerleri belgesi ne zaman açıklanacak? 2024 YKS: TYT, AYT, YDT tarihleri ne zaman, üniversite sınavına kaç gün kaldı?
  9. YENİ FED FAİZ KARARI TOLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? Mayıs 2024 FED faiz kararı toplantı tarihi ve saati!
  10. MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TOPLANTI TARİHİ || 2024 Mayıs Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.