SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Üniversite kayıtları ne zaman? 2022-2023 ÖSYM üniversite kayıt tarihleri

Üniversite kayıtları için tarih belli oldu mu? YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler tercih sürecine başlayacak. ÖSYM üniversite kayıtları ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Peki, üniversite kayıtları ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İstanbul Haberleri: Baraj Doluluk Oranı İSKİ 💦İstanbul'un baraj doluluk oranı yüzdesi 28 Nisan 2024
  2. 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI RESMİ TATİL Mİ? 1 Mayıs'ta okullar ve üniversiteler resmi tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar, borsa, hastaneler, eczaneler, kargolar hizmet veriyor mu?
  3. SON DAKİKA HAVA DURUMU LİSTESİ ☔ İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumu 28 - 29 - 30 Nisan - 1- 2 Mayıs 2024
  4. MEB DUYURDU: Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları öğrenme ekranı hangi adres?
  5. osym.gov.tr sitesindeki KPSS başvuru - sınav tarihi! 2024 KPSS başvuru ve sınav tarihleri ne zaman? KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti ne kadar?
  6. HARİTA ÜZERİNDE BUGÜNKÜ SON DEPREMLER 🌍 AFAD ve Kandilli Rasathanesi'ndeki güncel son depremler 28 Nisan 2024 Pazar
  7. ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 108. dönem Özel Güvenlik sınav SORULARI ve CEVAPLARI SORGULA!
  8. Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yeni duyuru var mı?
  9. BU YIL OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 2024 Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek?
  10. ANNELER GÜNÜ 2024 TARİHİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN? 💐 Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, Mayıs'ın kaçında kutlanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.