SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Üniversite tercihleri ne zaman başlıyor, hangi gün? 2022 YKS - Üniversite YÖK Atlas tercih robotu - kılavuzu!

YKS sonuçları açıklandıktan sonra üniversite tercihleri gündeme geldi. YKS 2022 puanıyla üniversite tercihinde bulunacak olan adaylar, üniversite tercihleri ne zaman başlıyor sorusuna cevap arıyor. ÖSYM, üniversite sınavı YKS tercihlerinin hangi tarihte başlayacağını ve kaç gün süreceğini duyurdu. Aynı zamanda 2022 YKS tercih robotu - kılavuzu da araştırılanlar arasına girdi. İşte detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. e Okul giriş ne zaman kapanıyor? 💻 2024 / 2. Dönem e okul sistemine devamsızlık ve notlar eklemede son gün hangi tarih?
  2. CANLI TAKİP: Altın fiyatları bugün ne kadar? 6 Haziran 2024 Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları listesi
  3. AÖF YAZ OKULU 2024 başlama ve bitiş tarihleri: AÖF yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak?
  4. YKS GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI ÖSYM GİRİŞ: 2024 YKS ne zaman, saat kaçta? Üniversite sınavı (TYT-AYT-YDT)
  5. 6 HAZİRAN YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  6. SSK, BAĞ-KUR-EMEKLİ SANDIĞI BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ | 3 bin TL Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?
  7. MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? Haziran ayı Memur ve emekli maaşları bayramdan önce hesaplara yatacak mı?
  8. MEB TAKVİMİ 2024 ✅ 20 Bin Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? 20 Bin öğretmen atamasında sözlü sınavlar ne zaman?
  9. 3 BİN TL EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME GÜNLERİ! SSK, Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi hangi tarihlerde banka hesaplarına yatacak?
  10. MAAŞLAR BAYRAMDAN ÖNCE Mİ, SONRA MI YATAR? 2024 Haziran ayı emekli ve memur maaşları ayın kaçında ödenir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.