SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DİZİ HABERİ: Yalı Çapkını Seyran, Ferit'le barıştı mı? 💑Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Yalı Çapkını 49. yeni bölümüyle yayınlandı. STAR TV'nin sevilen dizisi izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Seyran & Ferit aşkı gergin günlerini yaşıyor. Seyran, Ferit'ten vazgeçmek üzereyken Ferit ise Seyran'ı asla bırakmayacağını söylüyor. Seyirci ise Yalı Çapkını Seyran, Ferit'le barıştı mı? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? araştırıyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı adaya veda etti?
  2. TV DİZİSİ 📺 Bahar yeni bölüm bu hafta var mı? Bahar dizisi yarın var mı, yok mu? 14 Mayıs 2024 Show TV yayın akışı
  3. MUHARREM AYI TARİHİ 2024: Aşure günü ne zaman, hangi ay, ayın kaçında?
  4. AÇIK LİSE 3. dönem sınavları ne zaman? 2024 AÖL sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
  5. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL TARİHİ! ZTK finali nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak?
  6. 108. DÖNEM ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EGM 💥 Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  7. GS-FB DERBİSİ NE ZAMAN, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maç bileti ne zaman satışa çıkacak?
  8. MEMUR SERVİSLERİ KALKTI MI, servisler kalkıyor mu? Kamuda Tasarruf Paketi: Kamuda servisler kalkacak mı?
  9. ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI MEBBİS 👩‍🏫👨‍🏫 MEB Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman açıklanır?
  10. İstanbul için anlık hava durumu ve diğer illerin 5 günlük hava durumu dereceleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.