SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Yılbaşı bileti ne kadar? 2023 Yılbaşı ikramiyesi ne kadar, çeyrek yarım, tam yılbaşı bileti nereden alınır?

Yılın son ayına girdik. Yeni yıl yaklaşırken şüphesiz gündeme yılbaşı özel milli piyango çekilişi geldi. Milyonlarca vatandaş yılbaşı bileti ne kadar sorusuna cevap aramaya başladı. Peki yılbaşı ikramiyesi ne kadar? 2023 Yılbaşı bileti çeyrek, yarım, tam bilet nereden alınır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. HAZİRAN AYI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI bayramdan önce banka hesaplarına yatacak mı? SSK, Bağ-Kur emekli maaş ödemesi bu hafta yapılacak mı?
  2. Süper Kupa finali ne zaman, nerede oynanacak? Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa maçı hangi tarihte?
  3. ALDIN ALDIN BROŞÜRÜ: A 101 aktüel katalog 13 Haziran 2024 > A101 Aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var, kaç paraya satışta?
  4. FİLENİN SULTANLARI MİLLETLER LİGİ 3. hafta maç takvimi! Türkiye Milletler Ligi'nde kaç puan topladı, kaçıncı sırada?
  5. ⚽ YAZ TRANSFER SEZONU başladı mı 2024? Süper Lig transfer dönemi başlangıç ve bitiş tarihleri...
  6. TEŞRİK TEKBİRİ NE ZAMAN BAŞLAR 2024? Diyanet: Teşrik tekbiri nedir, kaç defa getirilir? Teşrik tekbiri okunuşu ve anlamı
  7. AÖF YAZ OKULU KAYIT Tarihi 2024: Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, yaz okulu sınavı ne zaman?
  8. OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK 2024-2025? MEB Yeni Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi: Birinci ve ikinci dönem ara tatil tarihleri
  9. ATA AÖF SINAV TAKVİM 2024: Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman, sınav yerleri açıklandı mı?
  10. FED FAİZ KARARI TOPLANTISI NE ZAMAN (Haziran)? ABD Merkez Bankası FED faiz kararı (PPK) tarihi...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.