SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YKS 3. EK TERCİH olacak mı, ne zaman? ÖSYM: 2023 YKS ek tercih üniversite kayıt tarihleri...

YKS sonuçlar açıklandı ve ek tercih süreçleri de tamamlandı. 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı ek tercih sonuçları ardından bir programa yerleşemeyen adaylar, 3. ek tercih süreçlerine odaklandı. Adaylar, 3. tercih olacak mı, YKS 3. ek tercihler ne zaman? sorularını yöneltiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 Bayram Haberleri 📅 BAYRAM NE ZAMAN, KAÇ GÜN KALDI? Bu seneki Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı ayın kaçında? Bayram tatili kaç gün sürecek, 9'a tamamlanır mı?
  2. MEB AÇIKLADI...Bu seneki Yaz tatili ne zaman başlayacak? 🔔 2024 Okullar ne zaman kapanacak? İşte 2. dönem bitiş tarihi
  3. YKS: TYT - AYT deneme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YKS deneme sınavı sonuçları nereden öğrenilir?
  4. Doğum izni uzatılacak mı? 🤰🏻 2024 Doğum izni kaç ay, kaç gün? Doğum izni süresi memura, özel sektöre ne kadar?
  5. osym.gov.tr ✅ DGS geç başvuru tarihi ne zaman? 2024 DGS geç başvuru ücreti ne kadar?
  6. 2024'de BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN? Babalar Günü hediyesi ne alınır? Babalar Günü'ne kaç gün kaldı, hangi tarihte kutlanacak?
  7. 36 BİN PERSONEL ALIMI SON DAKİKA HABERLERİ 💥 2024 Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
  8. MHRS Hastane & doktor randevusu onaylama işlemi nasıl yapılır? 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️ Hastane randevusu nasıl iptal edilir? İşte adres: mhrs.gov.tr
  9. HAFTA SONUNDAKİ SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/Kandilli Rasathanesi: 26 Mayıs Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  10. KURBAN'DAKİ EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK? Kuran Bayramı ikramiyesi ne kadar 2024, emekli ikramiyesi ne zaman yatar?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.