SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ÜNİVERSİTE SINAV BAŞVURULARI; YKS sınav başvuru tarihi açıklandı mı? TYT-AYT-YDT sınav tarihleri belli oldu mu?

Üniversite sınavı YKS için araştırmalar sıklaştı. Hayalini kurdukları Üniversitelerde eğitim almak isteyen binlerce öğrenci ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS sınavı için başvuru tarihlerinin yanı sıra sınavın hangi tarihlerde gerçekleştirileceği sorusuna da yanıt arıyor. Peki YKS 2023 sınav başvuru ekranı açıldı mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İL İÇİ TAYİN SONUÇLARI MEB EKRANI 👨‍🏫👩‍🏫 2024 Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olur? Öğretmenlerin il içi atama sonuçları!
  2. HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede, kaç yılında çekildi?
  3. KONG: KAFATASI ADASI FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU! Kong: Kafatası Adası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, kaç yılında çekildi?
  4. GEÇİCİ VERGİ ÖDEMESİ 2024 GİB: Geçici vergi ödemeleri ne zaman bitiyor, uzatıldı mı? 2024 yılı 1. dönem geçici vergi ödeme tarihi
  5. DGS TARİHİ 2024 ÖSYM ✍ DGS geç başvuru ne zaman, başvuru ücreti ne kadar? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuç günü...
  6. FİLENİN EFELERİ MAÇ PROGRAMI 2024 🏐Milletler Ligi Filenin Efeleri maçları ne zaman, saat kaçta, nerede?
  7. TÜİK ENFLASYON RAKAMLARI 2024: Mayıs'a ait enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? Bu ayki enflasyon beklentisi
  8. SURVİVOR FİNAL TARİHİ 2024 🌴 2024 Survivor ne zaman bitiyor? Survivor All Star şampiyonluk ödülü ne olacak?
  9. TCMB MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI PPK toplantısı ne zaman 2024? Mayıs Merkez Bankası faiz kararı hangi tarihte, saat kaçta açıklanacak?
  10. ÖGG 109. DÖNEM SINAV TAKVİMİ EGM 2024 📍 Özel Güvenlik Görevlisi Sınavı başvuru ve sınav tarihi ne zaman?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.