SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Ders hazırlıkları sürüyor ✍🏻 YKS ne zaman uygulanacak? 2024 YKS başvuru tarihi ve başvuru ücreti nedir? TYT, AYT, YDT sınavları hangi ayda, hangi günlerde uygulanacak?

Üniversite sınavı YKS için hazırlıklar sürüyor. Lise son sınıf ve lise mezunlarının katılacağı YKS bu yıl da üç ayrı oturumda gerçekleştirilecek. ÖSYM, 2024 sınav takviminde YKS başvuru tarihi, TYT, AYT, YDT sınav tarihleri ve YKS sonuç tarihine yer verdi. Üniversite adayları ise YKS ne zaman, TYT, AYT, YDT başvuru ve sınav tarihleri ne zaman sorularına cevap arıyor. İşte ÖSYM'nin yayımladığı YKS 2024 süreci...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BİLSEM BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAVI ne zaman? 2024 MEB BİLSEM sınav giriş belgesi ve sınav sonuç tarihi...
  2. AÖL 3. DÖNEM KAYIT YENİLEME 💥 Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavı ne zaman? Açık Lise kayıt yenileme ücreti ne kadar, son gün ne zaman?
  3. FED TOPLANTI TARİHİ 2024 (ABD Merkez Bankası): FED toplantısı ne zaman, Mayıs FED faiz kararı ayın kaçında açıklanacak?
  4. 2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SON DAKİKA gelişmeleri: ÖSYM Sağlık Bakanlığı 36 bin sağlık çalışanı alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
  5. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI (ZTK) finali ne zaman, nerede oynanacak? 2024 ZTK final maçı saati ve diğer detayları...
  6. HAFTALIK FİNALE SON 1 GÜN! GELİNİM MUTFAKTA bugün kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? 9 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu
  7. ALES SONUÇLARI ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLANDI! ALES/1 cevap kağıtları adayların erişimine açıldı! ALES sonuç sorgulama ekranı
  8. EUROVİSİON 2024 CANLI İZLEME linki🎤 Eurovision 2. yarı final saat kaçta, hangi kanalda? Eurovision finali ne zaman, hangi ülkede olacak?
  9. ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, BU HAFTA SONU MU? Anneler Günü ayın kaçında, hangi tarihte kutlanacak? Anneler Günü hediye önerileri...
  10. KARNE GÜNÜ 2024 🔔Okullar ne zaman kapanıyor, yaz tatline kaç gün kaldı? Okulların kapanış tarihi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.