SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YKS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açıklanacak 2022, ÖSYM YKS tercih sonuç ekranı açıldı mı? Üniversite tercih sonuçlarına nereden bakılacak, YKS yerleştirme sonuçları belli mi?

YKS yerleştirme sonuçları için araştırmalar devam ediyor. Üniversite sınavına giren adaylar YKS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ediyorlar. YKS tercihlerinin 5 Ağustos tarihinde tamamlanmasından sonra sonuçların açıklanması bekleniyor. Peki YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star 2024 haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
  2. Hıdırellez nedir ve ne zaman 2024? Hıdırellez'de ne yapılır, nasıl kutlanır? Hıdırellez dilekleri ve gelenekleri!
  3. 2024 HIDIRELLEZ RİTÜELLERİ | HIDIRELLEZ GÜL AĞACI dilek nasıl tutulur? 🌹 Hıdırellez gül ağacına dilek hangi gün, nasıl dilenir?
  4. HIDIRELLEZ DUASI | Hıdırellez Günü ritüelleri 2024! 📍 Hıdırellez duası ne zaman ve nasıl yapılır, nasıl dilek dilenir?
  5. RESİMLİ HIDIRELLEZ GÜNÜ MESAJLARI 2024 | 💌 Hıdırellez mesajları için en yeni, en farklı, uzun-kısa mesaj seçenekleri! 5-6 Mayıs Hıdırellez Günü mesajları
  6. ALES/1 SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024: ALES sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ALES/2 ve ALES/3 tarihleri belli oldu!
  7. EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ ZAMMI SON DURUM 2024📍 SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak, 4 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu?
  8. YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ (5 MAYIS) | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? En son deprem nerede, kaç şiddetinde, ne zaman oldu?
  9. Has not been selected ne demek? Green Card başvuru sonuçları sorgulama ekranı
  10. KAKAVA ŞENLİKLERİ NEDİR? Kakava Şenlikleri nerede?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.