SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YKS TERCİH SONUÇLARI 2023 SON DAKİKA: ÖSYM YKS üniversite tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanıyor?

YKS tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Üniversite sınavına girerek aldığı puan doğrultusunda tercih yapan adaylar hangi üniversiteye yerleştiğini merak ediyor. YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklanınca nereden sorgulanacak sorularının yanıtı ÖSYM'de. Peki, 2023 YKS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BU SENEKİ 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ nerede, saat kaçta? 🎉 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konserleri, kutlamaları
  2. BUGÜN SATIŞA ÇIKTI >> A 101 AKTÜEL KATALOG 16 Mayıs 2024📌 Bu haftaki a101 aktüel ürünler kataloğu
  3. POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI mı, atama ve yer değiştirme ne zaman belli olur? EGM polis atamaları...
  4. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 💥 MSB 1829 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
  5. BİM Market'de bu hafta kamp severlere özel ürün seçenekleri satışa çıkıyor! BİM 17 Mayıs Cuma aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler var?
  6. 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de ulaşım bedava mı?
  7. MAAŞ HABERLERİ 📌 Memur zam oranı 2024 Temmuz ne kadar? Memur zammı hesaplaması
  8. Okullar ne zaman kapanacak? 2024 Okullar ne zaman tatil, Yaz tatili kaç gün, kısaldı mı? 2025'te Okullar ne zaman açılacak?
  9. İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI | Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Gözler MEB'de!
  10. 20 Mayıs tatil mi ilan edildi? 20 Mayıs okullar tatil mi, üniversiteler ve iş yerleri resmi tatil mi olacak? 2024 Resmi tatiller arasına 20 Mayıs eklendi mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.