SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Zihin yoran optik illüzyon testi: Kütüphanedeki kayıp 10 nesneyi bulmak için 20 saniyeniz var!

Zeka testleri günümüzde internet dünyasında sıklıkla karşımıza çıkıyor. Hem beyin gelişimine yardımcı oluyor hem de eğlendirici özelliği ile hoş vakit geçirmeyi sağlıyor. Ancak bu tip zeka testlerini çözebilenlerin sayısı oldukça az. Çünkü verilen sürede gizli nesneler bulmak sandığınız kadar kolay değil. Özellikle üstün zekalı kişilerin çözebildiği bu testler gerçekten beyin zorlayan cinsten. Sizin için hazırladığımız bu zeka testinde de 20 saniyede gizli nesneleri bulmanız gerekiyor. Kütüphane içerisinde saklı olan bu objeleri fark etmek oldukça zor. Hem beyin hem de göz yoruyor. Akıl yoran bu zeka testinde 20 saniyede kütüphanedeki gizli 10 nesneyi bakalım bulabilecek misiniz?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SÜPER LİG'DE KÜME DÜŞEN TAKIMLAR 2023-2024: Süper Lig’de hangi takımlar küme düştü, hangi takımlar yükseldi?
  2. HAFTA SONUNDAKİ SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/Kandilli Rasathanesi: 26 Mayıs Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  3. YARGI FİNAL Mİ YAPIYOR? Yargı dizisin finalde neler olacak? Yargı finali ne zaman, saat kaçta?
  4. EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ OYUNCULARI kim, konusu nedir? En Büyük Şaban filmi kaç yılında ve nerede çekildi?
  5. osym.gov.tr ✅ DGS geç başvuru tarihi ne zaman? 2024 DGS geç başvuru ücreti ne kadar?
  6. TARİHÇE 📌 29 Mayıs ne günü? 29 Mayıs'ta okullar tatil mi, iş yerleri resmi tatil mi? 2024 Resmi Tatiller Listesi
  7. 2024 Bayram Haberleri 📅 BAYRAM NE ZAMAN, KAÇ GÜN KALDI? Bu seneki Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı ayın kaçında? Bayram tatili kaç gün sürecek, 9'a tamamlanır mı?
  8. MEB AÇIKLADI...Bu seneki Yaz tatili ne zaman başlayacak? 🔔 2024 Okullar ne zaman kapanacak? İşte 2. dönem bitiş tarihi
  9. YKS: TYT - AYT deneme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YKS deneme sınavı sonuçları nereden öğrenilir?
  10. Doğum izni uzatılacak mı? 🤰🏻 2024 Doğum izni kaç ay, kaç gün? Doğum izni süresi memura, özel sektöre ne kadar? İşte son durum

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.