SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ZİRRAT TÜRKİYE KUPASI 5. TUR KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? 2022-2023 ZTK 4. hafta maç sonuçları ve fikstür

Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçları gerçekleşiyor. Sporseverler, 8 Kasım günü başlayan ZTK dördüncü hafta karşılaşmaları ile fikstürü sorgulamaya başladı. Diğe yandan TFF 5. hafta Ziraat Türkiye Kupası kura çekim tarihini paylaştı. 10 Kasım günü son bulacak 4. hafta maçları ardından ZTK 5. hafta kurası ne zaman çekilecek? sorusu gündeme geldi. İşte, Ziraat Türkiye Kupası 4. hafta maçları...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR, en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Emekli promosyonları artar mı?
  2. AFAD DEPREM | Son Depremler Listesi: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  3. GRAM ALTIN HABERLERİ 8 MAYIS 2024 | KAPALIÇARŞI BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI CANLI: Çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ne kadar, kaç tl?
  4. İOKBS BURSLULUK SONUÇLARI 2024 | MEB Bursluluk Sınavı Sonuçları ne zaman, ayın kaçında açıklanacak? Bursluluk sınavı sonuçları nasıl öğrenilir?
  5. 2024 ASGARİ ÜCRET TEMMUZ ZAMMI | Asgari ücrete ara zam gelecek mi? 2024 Asgari ücret net/brüt ne kadar?
  6. OKULLARIN KAPANIŞ TARİHİ 2024 🔔YAZ TATİLİNE KAÇ GÜN KALDI, okullar ne zaman kapanıyor? 2024 Karne günü
  7. KURBANLIK FİYATLARI HİSSE BEDELİ 2024 | Yurt içi/Yurt dışı kurban kesim hisse bedeli ne kadar? TDV kurbanlık fiyatları belli oldu!
  8. 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme sınavı sonuçları hangi gün belli olur?
  9. DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENLİĞİ ATAMA TAKVİMİ 2024 | Din Kültürü Öğretmenliğine kaç kişi atanacak? 2024 öğretmen atama branş dağılımı
  10. EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER MAYIS 2024 | Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı ödeme tarihi ve sorgulama ekranı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.