SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL TARİHİ SAATİ ⚽ ZTK finali ne zaman, nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları tamamlandı ve finalin adın belli oldu. Finalde Beşiktaş ile Trabzonspor mücadele edecek. TFF, ZTK final maçının oyanacağı yeri açıkladı.Türkiye Kupası final maçı ne zaman, nerede oynanacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 ÖSYM kılavuzu: YKS kuralları nelerdir? 2024 YKS'de yasak olan araç gereç ve eşyalar
  2. MEB Takdir - Teşekkür hesaplama 2024 > Takdir Belgesi, Teşekkür Belgesi kaç puanla alınır?
  3. KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ YATTI MI? 2024 Bayram ikramiyesi ne zaman, hangi günlerde, kimlere verilecek?
  4. TYT SAAT 10:15'te başlayıp kaçta bitecek? TYT sonuçları ne zaman açıklanır, TYT puan hesaplama sistemi nasıl?
  5. ÜNİVERSİTE SINAVI HABERLERİ ✍🏻 YKS SINAV SAATİ VE SÜRESİ | YKS giriş belgesi nasıl alınır? YKS kalem silgi verilecek mi 2024? AİS ÖSYM GİRİŞ
  6. AÇIKLANDI 🎉 On Numara çekiliş sonuçları! 7 Haziran 2024 Bugünkü On Numara sonuçları sorgulama ekranı
  7. iett.istanbul duyurdu 🚌 Toplu taşıma ücretsiz mi, kimlere bedava? YKS için toplu taşıma ücretsiz mi, 8 - 9 Haziran'da kimlere İETT ücretsiz? 2024 Yarın YKS'ye katılım sağlayacak öğrenciler ve görevlilere toplu taşıma bedava mı?
  8. 2024 HAZİRAN MEMUR/EMEKLİ MAAŞLARI ERKEN YATAR MI? 📍 SSK, Bağ-Kur/ Memur maaşları bayramdan önce banka hesaplarına yatacak mı?
  9. Kanal D haberleri 📺 Aşk-ı Memnu bu akşam da var mı, haftada bir bölüm mü olacak? 2024 Aşk-ı Memnu hangi günler, saat kaçta yayınlanacak?
  10. DGS SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU? 2024 DGS sınavı için okul adresleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.