SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 75 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi her gün TV8 ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Beş yarışmacı belirledikleri menüleri her gün 2,5 saat içerisinde hazırlamaya çalışıyor. Gün sonunda yapılan tadımların ardından puanlar veriliyor. Haftanın finalinde yarışmanın sunucusu Zuhal Topal'ın oylarının eklenmesi ile 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi belli oluyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. GS-FB DERBİ TARİHİ SÜPER LİG ⚽ Derbi hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray-Fenerbahçe maç bileti satışa çıktı mı?
  2. 2024'ün KPSS lisans başvurularında son gün ne zaman? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
  3. AÇIK LİSE 3. DÖNEM SINAV GÜNLERİ ✍ 2024 AÖL 3. dönem sınav yerleri belli oldu mu, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  4. 15 MAYIS DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA BUGÜNKÜ | Son Depremler Listesi AFAD/Kandilli: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, saat kaçta, kaç şiddetinde oldu?
  5. ÖGG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 💥 Özel Güvenlik 108. Dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  6. TRANSFER ve TESCİL DÖNEMİ 2024-2025 TFF ⚽1. transfer dönemi ne zaman başlıyor, bitiyor? Yaz transfer sezonu başlangıç ve bitiş tarihleri
  7. YALAN DİZİSİ NE ZAMAN, hangi gün başlıyor? Yalan dizi oyuncuları ve konusu! Yalan oyuncu kadrosu...
  8. ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI TARİHİ SAATİ ⚽ ZTK finali ne zaman, nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak?
  9. Kirada yüzde 25 zam sınırı kaldırılacak mı? Yüzde 25 sınırı bitti mi, devam edecek mi? Kira artış oranı son durum
  10. KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN, hangi gün? 2024 Kurban Bayramı başlangıç ve bitiş tarihleri: Bayram tatili toplam kaç gün, 9 gün mü?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.