SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI? 19 Ocak Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu? İşte haftanın birincisi olan isim....

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın büyük ödül kazanan ismi bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde belli oldu. Hafta içi her gün TV8 ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Yıldız Aksu yarışmadan diskalifiye edilirken kalan 4 yarışmacı 75 bin TL'lik ödülün sahibi olabilmek için mücadele etti.. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI 2024 MEB GİRİŞİ: Bursluluk sınavı İOKBS burs ücreti 2024 ne kadar, burslar ne zaman yatacak?
  2. GÖZLER MEB'DE: BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA | 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? (meb.gov.tr)
  3. TÜRKİYE-İTALYA MİLLETLER LİGİ VOLEYBOL MAÇI 🏐 Filenin Sultanları İtalya karşısında! Türkiye-İtalya 2024 VNL maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  4. BUGÜN AÇIKLANACAK! İOKBS BURSLULUK SINAVI SONUÇ EKRANI 💥 MEB Bursluluk sınavı sonuçları saat kaçta açıklanacak? meb.gov.tr sonuç sorgulama ekranı
  5. 19 Mayıs resmi tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil mi?
  6. 19 MAYIS dershaneler, kurslar, özel dersler tatil mi, değil mi? 19 Mayıs 2024 dershaneler, kurslar açık mı, kapalı mı olacak? 2024 Resmi tatiller takvimi
  7. ULAŞIM HABERLERİ 🚌 19 Mayıs Pazar toplu taşıma ücretsiz mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de ulaşım bedava mı?
  8. GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 👰🏻 Seda, Damla, Arife, Zeynep arasından hangi gelin gitti? 17 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu çeyreği aldı, bu hafta hangi gelin 10 bileziği kazandı?
  9. Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Yemekteyiz'de bu hafta 75 bin TL'lik ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu?
  10. 2024 AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİ YENİ | Avrasya Tüneli gece/gündüz otomobil, motosiklet tarifesi ne kadar oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.