SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

8. Ziyam Sitesi'nde hemen teslim

8. Ziyam Dünya Barış Anıtı Projesi’nde bol oksijenli yaşam.

|

Mutluluğunuzu sağlam temellere inşa ettiğimiz 8. Ziyam Dünya Barış Anıtı Projesi’nde konutlar 11 dönüm üzerine konumlandırılmıştır. Ziyam İnşaat tecrübesi, kalitesi ve kazancıyla yarınlarınızı mutlu ve huzurlu yaşamlara dönüştürebileceğiniz site 5 blok (toplam 90 daire) 13 villadan oluşmakta ve daireler için ayrı villalar için ayrı yapılmış 2 yüzme havuzu mevcuttur.

Tüm daire ve villalarda kombi ve petekler takılmış olup 2 ay içerisinde doğalgaz bağlanacaktır. 24 saat güvenliğin bulunduğu site Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 15 dakika, Forum Bornova’ya 15 dakika, otobana 5 dakika, Karşıyaka iskeleye 10 dakika, Dünya Barış Anıtı Tesisi’ne 2 dakikadır ve sitenin önünden Gümrük ve Karşıyaka’ya otobüs ve dolmuş kalkmaktadır.

Daireler 156 m2 villalar ise 215 m2 brüttür. Yaşamın başladığı sitede şehrin yorucu atmosferinden uzakta, bol oksijenli bir doğa ile iç içe bir yaşam sizleri bekliyor. İster dairenizin ister villanızın tapusunu hemen teslim alabilirsiniz. Çağdaş mimari anlayışı, sosyal olanakları, özgün konsepti, üstün kalitesi, panaromik körfez manzarası ile 8. Ziyam Dünya Barış Anıtı Konutları’nda hayallerini kurduğunuz yaşama hemen başlayabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.