SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Dumankaya En Romantik Evlilik Teklifini "Ev"lendirdi!

En romantik evlenme teklifiyle en çok oyu alan bir kişi Dumankaya’dan ‘ev’lenme şansı kazandı.

|

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Dumankaya, teknolojiyi yaşamın her alanına taşıyarak, gerçekleştirdiği kampanyaları ile sosyal medyada da öncülüğünü sürdürüyor.

21 Şubat – 13 Nisan 2011 tarihleri arasında Facebook üzerinde gerçekleştirdiği “Hayatımın Teklifi” yarışmasında yaptığı romantik evlenme teklifi ile en çok oyu alan bir kişi Dumankaya’dan üç ödül birden kazandı.

Dumankaya İnşaat'ın tüm projeleri için tıklayın!

Boğaz Köprüsünün Altında Evlenme Teklifi

Dumankaya’nın Facebook üzerinde gerçekleştirdiği “Hayatımın Teklifi” yarışmasında en çok oyu alan teklif “Bir teknede Boğaz Köprüsünün altında köprünün duvarına sevdiğimin ismini lazerle yazdırarak evlenme teklifi etmek isterim” oldu. Bu teklif sahibine birbirinden değerli üç hediye kazandırdı. Yarışma birincisi 10.000 TL değerindeki Dumankaya ödül çeki ile Dumankaya’dan ‘ev’lenebilecek. Ayrıca şık bir restoranda romantik bir akşam yemeğine çıkacak ve evlenme teklifini gazete ilanıyla herkese duyurabilecek.

Dumankaya’dan Sosyal Medya Kampanyaları

Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecraları her geçen gün daha efektif kullanıyor. Facebook, twitter, Vimeo, Flickr ve LinkedIN’deki mevcudiyetini aktif bir şekilde sürdüren Dumankaya, gerçekleştirdiği eğlenceli ve hediyeli sosyal medya kampanyalarını paydaşları ile buluşturuyor. Bugüne kadar Twitter ve Facebook üzerinden gerçekleştirdiği çeşitli yarışma ve kampanyalara yenilerini eklemek ve yenilikçi uygulamalar ile takipçileri ile buluşmak için çalışıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.