SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Kahramanmaraş AVM İnşaatı Başladı!

Rönesans Gayrimenkul, 72 milyon avro değerindeki Kahramanmaraş Alışveriş Merkezi'nin inşaatına başladığını bildirdi.

|

155 mağazanın yer alacağı ve 2 bin kişiye istihdam sağlayacak olan alışveriş merkezinin 2013 yılının ilk çeyreğinde hizmete girmesi planlanıyor.

Kahramanmaraş Gazibey'deki eski otogar arazisini satın alan Rönesans Gayrimenkul, 114 bin metrekare inşaat alanına sahip olan yeni alışveriş merkezi projesinin inşaatına başladığını belirtti. 57 bin 500 metrekare kiralanabilir alana sahip olacak olan Kahramanmaraş AVM, 155 mağazadan meydana geliyor ve tamamlandığında yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlayacak.

2013 yılının ilk çeyreğinde hizmete girmesi hedeflenen AVM, 72 milyon avroluk yatırım bedeliyle projelendiriliyor. Türkiye genelinde bugüne kadar Optimum İstanbul, Kozzy AVM, Optimum Ankara, Gaziantep Sankopark, Şirehan AVM, Optimum Adana ve Malatyapark AVM olmak üzere 7 AVM'yi hayata geçiren Rönesans Gayrimenkul CEO'su Cenk Arson, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgeye gelecek yeni markalarla birlikte Kahramanmaraş şehir yaşamının yeniden şekilleneceğini inandıklarını ifade ediyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.