SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

AK Parti’den ilk yorum

.

|

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, resmi olmayan ilk sonuçlara göre Türkiye genelinde 26 bin sandığın açıldığını, yüzde 77-78 oranında "evet" oyunun çıktığını bildirdi.
Resmi olmayan sonuçların gelmeye başlamısyla birlikte, AK Parti Genel merkez binasında da hareket başladı. Ankara’da bulunan bakan, parti yönetimi ve milletvekilleri parti binasına gelmeye başladı.
Resmi olmayan ilk sonuçları ANKA’ya değerlendiren Kapusuz, ilk gelen sonuçlara göre referandum sonucunun yüzde 55-60 oranında "evet" çıkacağını tahmin ettiklerini söyledi. Kapusuz şöyle dedi:
"Şu ana kadar resmi olmayan sonuçlara göre 26 bin sandık açıldı. Çıkan sonuçlara göre; yüzde 75 oranıda ’evet’ çıktı. Ortalamaya bakıldığında da şu ana kadar yüzde 75 ’evet’, yüzde 25 ’hayır’ oyu görünüyor. Fakat bu oran Türkiye genelinde yüzde 55-60 bandına doğru oturur gibi görünüyor. Yani ’evet’ çıkması büyük ihtimal."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.